FAO labības cenu indeksa vidējā vērtība martā bija 123,6 punkti, kas ir par 2,2 punktiem (1,7 procentiem) zemāka nekā februāra rādītāja

Neskatoties uz to, ka šis rādītājs ir samazinājās pirmo reizi pēdējo astoņu mēnešu laikā, tas par 25,9 punktiem (26,5 procentiem) pārsniedz 2020. gada marta līmeni. Starp pamata graudaugu kultūrām, kviešu eksporta cenas samazinājušās visvairāk (par 2,4 procentiem), tomēr neskatoties uz to, tās vienalga ir par  19,5 procentiem augstākas nekā pagājušā gada martā. Kviešu cenu samazinājums salīdzinājumā ar iepriekšējo mēnešu cenām, galvenokārt ir saistīts ar lielāku piedāvājumu un labvēlīgajām ražas prognozēm 2021. gadā.

Martā pasaules tirgos arī kukurūzas un miežu cenas samazinājās, taču to kritums nebija tik ievērojams, pateicoties nemainīgi augstajam Ķīnas importa pieprasījumam , savukārt sorgo cenas, gluži pretēji, pieauga.

Pēc trīs mēnešu pakāpeniska cenu pieauguma, martā rīsu cenas pasaulē nedaudz samazinājās, pateicoties jaunās ražas  ienākšanai tirgū un visu lielāko eksportētāju, izņemot Indiju, joprojām zemajam pieprasījumam pēc dažādām rīsu šķirnēm, izņemot japāņu.